Stránky číta 19 ľudí.        tvoja IP adresa: 35.175.180.255 29. Marec 2024    Piatok, 10:54.34
   Späť na novinky   


20.08.2012
TV Dajto odštartovala

Akcia, adrenalín, humor, napätie, šport, zábava, či erotika - to všetko nebude chýbať na obrazovkách telky pre chlapov Dajto, ktorá odštartovala dnes večer!

Televízia Dajto ponúkne seriály pre chlapov, plné tvrdej akcie a krásnych žien, ako Steven Seagal: Strážca spravodlivosti, Spartacus: Krv a piesok, Spartacus: Bohovia arény. Na svoje si prídu aj priaznivci seriálov NCIS: Los Angeles, Kobra 11, Fringe, či Nikita. O zábavu sa postarajú aj výborné sitkomy Teória veľkého tresku, Správni chlapi a Ženatý so záväzkami.

Mužskí diváci sa môžu tešiť aj na atraktívne filmy, medzi ktorými nebudú chýbať napríklad Krotitelia duchov, Krotitelia duchov II., Muži v čiernom, Muži v čiernom 2, Archanjel: Kliatba červeného tajomstva, Bankový kuriér, Honba na ponorku, Top Gun.

Všetky dôležité informácie a zaujímavosti o novej televízii Dajto sú dostupné na webstránke dajto.sk a na fan page facebook.com/DajtoTV.

Samozrejme kanál sme zaradili do základnej programovej ponuky.



SLUŽBY
Zákaznický portál
E-mail
Optický internet
Internet cez Anténu
GeCom TV
Nastavenie Email-u
Pracovné ponuky
Registrácia modernTV
SLEDUJ TELEVÍZIU
modernatv
SLEDUJ KAMERY
kamera1
OTESTUJ RÝCHLOSŤ
speedtest
PRACOVNÉ PONUKY
Pracovné ponuky
Zákaznícky portál
Zmluva:
Heslo:


GeCom, s.r.o. © všetky práva vyhradené.  

Používame cookies aby sme pre vás zabezpecili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokracovat v používaní tejto stránky budeme predpokladat, že ste s nou spokojní. Viac informácií