Stránky číta 37 ľudí.        tvoja IP adresa: 18.116.42.208 24. Apríl 2024    Streda, 09:53.09
   Späť na novinky   


02.03.2005
Založte si svoj vlastný denník na webe.

Už ste si niekedy písali denník? Ak ešte nie, treba s tým začat. Dnes si ich možete zakladať vo forme blogov. Sú to webové denníčky. Bez znalosti HTML kódu si môžete písať o tom, čo Vás trápi, alebo naopak teší. Sú plné článkov zo života. O momentoch, ktoré sa možno zdajú bezvýznamne, ale aj tak nám ostanú v pamäti. Môžete sa anonymne podeliť o svoje myšlienky, spýtať sa na názor iných. Nikto Vás neodsúdi za Vaše slabosti alebo prešľapy.

Najznámejší zo slovenských blogových nástrojov nájdete na stránke www.blog.sk. Stačí sa zaregistrovať a možete si písať vlastný blog. Blog, ktorý bude iba Váš, kde budú Vaše názory, postrehy, komentáre. Blogovanie je veľmi návykové a kto s tým raz začne, málokedy s tým prestane. Možno prispejete iba raz a hneď Vás to zláka. Je to príjemný pocit, keď si nájdete prvý komentár na svoj článok. Tak a hor sa do blogovania. Uvidíme sa na www.blog.sk.


SLUŽBY
Zákaznický portál
E-mail
Optický internet
Internet cez Anténu
GeCom TV
Nastavenie Email-u
Pracovné ponuky
Registrácia modernTV
SLEDUJ TELEVÍZIU
modernatv
SLEDUJ KAMERY
kamera1
OTESTUJ RÝCHLOSŤ
speedtest
PRACOVNÉ PONUKY
Pracovné ponuky
Zákaznícky portál
Zmluva:
Heslo:


GeCom, s.r.o. © všetky práva vyhradené.  

Používame cookies aby sme pre vás zabezpecili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokracovat v používaní tejto stránky budeme predpokladat, že ste s nou spokojní. Viac informácií