Stránky číta 27 ľudí.        tvoja IP adresa: 3.144.93.73 25. Apríl 2024    Štvrtok, 11:07.26
   Späť na novinky   


03.03.2005
--inzercia-- Všetko o svadbe

Premýšľate nad svadbou, alebo ste už začali s prípravami. Navštívte stránku www.svadba.sk. Nájdete na nej potrebné informácie súvisiace s tak dôležitou udalosťou v živote, ako je svadba. Množstvo odborných člankov Vám pomôže pri výbere vhodných šiat, kytice alebo svadobnej výzdoby. Dozviete sa, aké doklady sú potrebné k uzavretiu sobáša v Slovenskej republike. Či je možné sobášiť sa aj inde ako v kostole alebo na matrike. Ak nemáte čas hľadať fotografa či kaderničku, skúste to na www.svadba.sk. Stránka Vám ponúka zoznam registrovaných salónov, kaderníctiev, fotoatelierov, kameramanov a podobne z celého Slovenska. Dočítate sa na nej o chystanej výstave Svadba v Košiciach.

Máte problém s budúcou svokrou? Alebo Váš budúci partner nie je občanom Slovenskej republiky? Poraďte sa na fóre. Denne na ňom pribúdajú príspevky od párov chystajúcich svadbu alebo tých, ktorí ju už majú za sebou, aby sa podelili o svoje skúsenosti, prípadne tiež hľadajú radu. Ak sa bojíte, že nebudete mať čas prejsť si všetky príspevky, možete využiť fulltextové vyhľadávanie. Prispejte aj Vy. Každá rada a každá nová skúsenosť je vítana.

Stránka má už teraz čo ponúknuť a tvorcovia chystajú pre návštevníkov a stálych prispievateľov novinky. Nebudeme prezrádzať aké, už v najbližšej dobe sa to dozviete priamo na stránke. Prajeme Vám príjemné a nestresové prípravy svadby.

www.svadba.sk
-- inzercia --


SLUŽBY
Zákaznický portál
E-mail
Optický internet
Internet cez Anténu
GeCom TV
Nastavenie Email-u
Pracovné ponuky
Registrácia modernTV
SLEDUJ TELEVÍZIU
modernatv
SLEDUJ KAMERY
kamera1
OTESTUJ RÝCHLOSŤ
speedtest
PRACOVNÉ PONUKY
Pracovné ponuky
Zákaznícky portál
Zmluva:
Heslo:


GeCom, s.r.o. © všetky práva vyhradené.  

Používame cookies aby sme pre vás zabezpecili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokracovat v používaní tejto stránky budeme predpokladat, že ste s nou spokojní. Viac informácií