Stránky číta 14 ľudí.        tvoja IP adresa: 3.145.63.136 19. Apríl 2024    Piatok, 02:23.11
   Späť na oznamy   


03.12.2005
Od 7. decembra pribudne v Európe doména .eu

Podnikateľské subjekty, verejné orgány a občania si budú môcť pre svoju internetovú stránku a adresu elektronickej pošty zvoliť celoeurópske meno, teda doménu .eu. Táto prípona len dopĺňa, ale nenahrádza kódy jednotlivých krajín.

O registráciu mien .eu budú môcť spočiatku od 7. decembra 2005 do 6. februára 2006 požiadať držitelia ochrannej známky a verejné orgány. V čase od 7. februára do 6. apríla budúceho roku sa táto možnosť rozšíri aj pre držiteľov iných prednostných práv, akými sú názvy obchodných spoločností, alebo obchodné označenia. Napokon môže o registráciu požiadať ktokoľvek z Európskej únie. Počas celého obdobia sa bude uplatňovať zásada výhody prvého žiadateľa.

V praxi to znamená, že ak s požiadavkou rovnakej internetovej stránky prídu dvaja, uprednostnená bude prvá prihláška. Žiadosti bude vybavovať sieť akreditovaných registrátov. Zoznam všetkých registrátov a jazykov, v ktorých je možné registráciu uskutočniť, je k dispozícii na internetovej stránke http://list.eurid.eu/registrars/.


SLUŽBY
Zákaznický portál
E-mail
Optický internet
Internet cez Anténu
GeCom TV
Nastavenie Email-u
Pracovné ponuky
Registrácia modernTV
SLEDUJ TELEVÍZIU
modernatv
SLEDUJ KAMERY
kamera1
OTESTUJ RÝCHLOSŤ
speedtest
PRACOVNÉ PONUKY
Pracovné ponuky
Zákaznícky portál
Zmluva:
Heslo:


GeCom, s.r.o. © všetky práva vyhradené.  

Používame cookies aby sme pre vás zabezpecili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokracovat v používaní tejto stránky budeme predpokladat, že ste s nou spokojní. Viac informácií