Stránky číta 27 ľudí.        tvoja IP adresa: 18.209.63.120 28. Marec 2024    Štvrtok, 10:57.59
   Späť na oznamy   


11.03.2011
SPORT1 prechádza na vysielanie 16:9

Spoločnosť Chello Central Europe mení formát vysielania svojich dvoch  športových staníc. Vo štvrtok 17. marca prejde kanál Sport1 na  celodenné vysielanie v modernom širokouhlom formáte 16:9.

„Táto  novinka vo vysielaní je ďalším konkrétnym dôkazom  napĺňaní našej dlhodobej stratégie stať sa najsledovanejšou športovou  televíziou v strednej Európe. A pri tom nechceme zostať. V ďalšej fáze  plánujeme prechod na šírenie obrazu vo vysokom rozlíšení a možno aj v  3D,“ komentovala Alena Blahovcová, Vice-President Affiliate Sales zo  spoločnosti.

Diváci uvidia v režime 16:9 okrem iného aj priame  prenosy najvyššej španielskej futbalovej ligy, Gambrinus ligy a  slovenskú hokejovú Slovnaft extraligu. Výnimku môžu diváci zaznamenať v  prípade vysielania starších záznamov, ktoré boli natočené vo formáte 4:3  a ktoré budú naďalej vysielanom vo formáte 4:3.

Spoločnosť vysiela od augusta vo formáte 16:9 aj dokumentárny kanál Spektrum, ktorý čoskoro plánujeme zaradiť do programovej ponuky prémiového balíka.



SLUŽBY
Zákaznický portál
E-mail
Optický internet
Internet cez Anténu
GeCom TV
Nastavenie Email-u
Pracovné ponuky
Registrácia modernTV
SLEDUJ TELEVÍZIU
modernatv
SLEDUJ KAMERY
kamera1
OTESTUJ RÝCHLOSŤ
speedtest
PRACOVNÉ PONUKY
Pracovné ponuky
Zákaznícky portál
Zmluva:
Heslo:


GeCom, s.r.o. © všetky práva vyhradené.  

Používame cookies aby sme pre vás zabezpecili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokracovat v používaní tejto stránky budeme predpokladat, že ste s nou spokojní. Viac informácií