Stránky číta 25 ľudí.        tvoja IP adresa: 3.238.233.189 28. Marec 2024    Štvrtok, 10:56.20
   Späť na oznamy   


01.02.2007
internet po optických vláknach ZADARMO!

Važení klienti,

pripravili sme pre Vás nový produkt FIBER_INTERNET.

Firma GeCom, s.r.o. Vám prináša ako jediná v meste jedinečnú technologickú novinku v podobe pripojenia domácnosti na metropolitnú optickú sieť. Táto technológia Vám umožní pripojenie do siete internetu pomocou optických vlákien neporovnateľnou rýchlosťou a kvalitou oproti iným technológiam.

Práve rýchlost, stabilita a kvalita pripojenia sú čoraz viac podmieňované nástupom nových služieb na internete. A práve preto sme sa rozhodli vsadiť na svetovú jednotku medzi technológiami a zaviedli sme optické vlákna až priamo do budovy Vášho bydliska.


Jedná sa o technológiu optických vlákien do bloku, presnejšie FTTB (fiber to the build). Optické vlákna sú privedené priamo až do Vášho vchodu, odkial je klient pripojený identickým metalickým káblom, ako doteraz.

Ak sa Vaše bydlisko nachádza v mieste už funkčných optických rozvodov, ponúkame Vám možnosť bezplatne prejsť na tento produkt.

Výhody optických káblov sú bez sporné. Pripravujeme produkt digitálnej televízie a pevnej telefónnej linky bez akéhokoľvek paušalného poplatku. A to všetko po jednom kábli, ktorý už máte zavedený do bytu. Nebude potrebné v budúcnosti ťahať žiadne ďalšie káble buď to koaxiálne, alebo metalické na telefón.

doteraz ste mali program FLAT_BASIC
cena programu 499sk mesačne s DPH
rýchlosť max. 2Mbps
mesačné FUP 10GB
denné FUP 1GB za 24 hodin

nový produkt FIBER_BASIC
cena programu 499sk mesačne s DPH
rýchlosť max. 10Mbps
mesačné FUP bez obmedzenia
denné FUP 1GB za 24 hodin

informácie o pripojení a tarify
http://www.gecom.sk/?kat=cennik&pripoj=optika


Ak máte záujem o bezplatnú zmenu programu, je potrebné sa zastaviť na našej predajni v čase 9:00-17:00 a podpísať dodatok o zmene pripojenia s novým programom.

S pozdravom Radovan Geci,
konateľ spoločnosti



SLUŽBY
Zákaznický portál
E-mail
Optický internet
Internet cez Anténu
GeCom TV
Nastavenie Email-u
Pracovné ponuky
Registrácia modernTV
SLEDUJ TELEVÍZIU
modernatv
SLEDUJ KAMERY
kamera1
OTESTUJ RÝCHLOSŤ
speedtest
PRACOVNÉ PONUKY
Pracovné ponuky
Zákaznícky portál
Zmluva:
Heslo:


GeCom, s.r.o. © všetky práva vyhradené.  

Používame cookies aby sme pre vás zabezpecili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokracovat v používaní tejto stránky budeme predpokladat, že ste s nou spokojní. Viac informácií