Stránky číta 17 ľudí.        tvoja IP adresa: 44.203.235.24 28. Marec 2024    Štvrtok, 22:50.47
   Späť na oznamy   


01.07.2022
Zmena cenníka k 1.8.2022

NOVÝ CENNÍK K 1.8.2022

Ako jedna z posledných spoločnosti meníme ceny. Snažili sme sa tento krok odďaľovať koľko sa dalo, aby sme ušetrili Vaše peniaze. Bohužiaľ ceny energií, vstupov, platov a poplatkov za televízne licencie nás nútia symbolicky upraviť cenník.

Ceny sa v priemere budú upravovať takto:
+2EUR za službu INTERNET
od +1 až +2 EUR za službu TELEVÍZIA.

V súvislosti s tým, klientom so starými paušálmi navýšime aj rýchlosť internetu.

Samozrejme, aby ste mali čo najpresnejšiu informáciu, aká zmena sa týka konkrétne Vašich služieb a balíkov, požiadajte si o upresnenie najlepšie telefonicky na čísle 056-321-1234, kde Vám kolegyne vysvetlia presne definovanú novú sumu za služby, ktorú bude potrebné od augusta uhrádzať.

AKO TO BUDE PREBIEHAŤ?

1. Na začiatku mesiaca jún sme odoslali všetkým SMS alebo EMAIL s informáciou, že spoločnosť GeCom k 1.8. upravuje KOMPLETNE ponuku doterajších balíkov Internetu a Televízie, ruší všetky staré paušály a k dispozícií budú len nové paušály s vyššími rýchlosťami a vyššími cenami. V správe sme Vám vyčíslili nové poplatky a názov produktu, ktorý budete užívať. Samozrejme menia sa aj VŠEOBECNÉ ZMLUVNÉ PODMIENKY k užívaniu balíkov.

2. V rámci mesiaca Júl máte možnosť poslať nesúhlas a požiadať bez udania dôvodu o zmenu, úpravu, rozšírenie prípadné zrušenie. V prípade ak tak neurobíte, budeme to považovať za súhlas so zmenou podmienok a cenníka.

3. Zmeny sa prejavia vo vašom prvom fakturačnom období, teda od 1.8. sa Vám budú faktúrovať nové balíky s novými rýchlosťami podľa nového cenníka.

A nezabudnite, stále lokálny operátor GECOM ostáva najvýhodnejší na trhu. Naše ceny za služby tvoríme veľmi citlivo s ohľadom na lokálne podmienky, lokálne služby. Sme Michalovská spoločnosť bez zahraničného kapitálu, bez zahraničných manažérov. Snažíme sa tvoriť hodnoty na domácom trhu, vytvárať hodnoty pre Zemplínčanov.
Čo je ale pre spoločnosť najdôležitejšie, poctivo odvádzame dane na Slovensku, a obzvlášť prispievame do Michalovského rozpočtu podielových daní, čo zahraničné spoločnosti pre nás Michalovčanov nerobia a tie končia ďaleko za hranicami nášho mesta, dokonca aj Slovenska.

Sme k Vám najbližšie.
TEAM GECOM



SLUŽBY
Zákaznický portál
E-mail
Optický internet
Internet cez Anténu
GeCom TV
Nastavenie Email-u
Pracovné ponuky
Registrácia modernTV
SLEDUJ TELEVÍZIU
modernatv
SLEDUJ KAMERY
kamera1
OTESTUJ RÝCHLOSŤ
speedtest
PRACOVNÉ PONUKY
Pracovné ponuky
Zákaznícky portál
Zmluva:
Heslo:


GeCom, s.r.o. © všetky práva vyhradené.  

Používame cookies aby sme pre vás zabezpecili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokracovat v používaní tejto stránky budeme predpokladat, že ste s nou spokojní. Viac informácií